Poolmakarna-varfor-poolmakarna.jpg

Bygga Pool

Funderar du som så många andra på att bygga pool i din trädgård? Då vill du givetvis  ha en pool av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Kontakta oss som är proffs på det här med pooler så får du ett tryggt och bekymmersfritt poolbygge.

Vi på Poolmakarna kan det här med att bygga pool och väljer du oss så får du en totalentreprenad där varje steg i processen håller högsta klass och kvalitet. 

Det är inte bara att

bygga pool

 

Det finns mycket att tänka på när man ska bygga en pool. Vilka regler gäller där du bor? Får poolen placeras varsomhelst? Hur skall vattnet värmas och renas? Hur väljer du att poolen skall täckas?


När du väljer att låta oss anlägga din pool, så hjälper vi dig med att hitta de bästa lösningarna för din pool. Vi har ett enkelt koncept, där vi tar hand om hela projektet. En projektledare tar hand om allt när vi bygger din pool. Projektledaren håller all kontakt med hantverkare och grävare och håller dig hela tiden informerad om vad som händer. Vi anlitar bara seriösa underleverantörer och har rätt försäkringar.

Det finns många som tänker att de kan klara alla dessa bitar själva. Men tänk efter innan du ger dig på jobbet. Det blir aldrig en vinst om du inser halvvägs att de du anlitat inte höll måttet. Vi vet att våra medarbetare håller högsta klass, och vi vet att de pooler vi levererar också gör det. Och kanske det viktigaste av allt, vi ser till att det som vi har lovat genomförs på rätt sätt och inom överenskomna tidsramar. Det blir inte ett projekt som aldrig tar slut.

Kontakta oss på Poolmakarna så berättar vi mer om processen, och när du kan ha en pool färdig att bada i hemma hos dig.

Poolmakarna-daniel-hessel_edited.jpg