top of page
barn-hoppar-i-pool-vi-erbjuder-tre-satt-att-bygga-pool.jpg.jpg

Vi erbjuder tre sätt att bygga pool

Bygga pool med helentreprenad

För dig som vill att vi tar hand om allt. Här får du en egen projektledare som kommunicerar med våra inblandade entreprenörer och löpande informerar dig om vad som sker samt när. Du kan luta dig tillbaka och se din pool byggas upp. Poolpaketet bygger du först digitalt tillsammans med en av våra kunniga säljare för att hitta en nivå och produkterna som passar för dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

Läs mer om att bygga pool med helentreprenad

Benny Wallen-1797.jpg

Bygga pool med delentreprenad

För dig som vill göra delar av arbetet i egen regi. Vi knyter ihop säcken och projektleder internt med våra egna entreprenörer. Vi informerar dig löpande om vad som sker samt när. Dina egna entreprenörer får självklart göra några samtal till oss, men det är du själv som synkar mellan Poolmakarnas projektledare och dina entreprenörer.  Poolpaketet bygger du först digitalt tillsammans med en av våra kunniga säljare för att hitta en nivå och produkterna som passar för dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

Kontakta oss så berättar vi mer.

POOLLIV TRYMSG -8500892.jpg

Poolpaket för dig
som
vill bygga själv

​Poolmakarna säljer och levererar kompletta poolpaket med instruktioner till dig som ville bygga och projektleda på egen hand. Poolpaketet bygger du först digitalt tillsammans med en av våra kunniga säljare för att hitta en nivå och produkterna som passar för dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

Läs mer om poolpaket

POOLPAKET FÖR DEN HÄNDIGE TOPPBILD.jpg
bottom of page