top of page
Bygga-pool-med-helentreprenad-Goteborg-1.jpg

Bygga pool med totalentreprenad i Göteborg

Bygga pool med totalentreprenad i Göteborg

Poolmakarna bygger din pool i Göteborg

Poolmakarna finns för dig som vill ha en komplett pool byggd med totalentreprenad i Göteborg. Vi hjälper dig från första spadtaget till färdig pool. Vi planerar, projektleder och genomför hela poolbyggnationen från början till slut. Kontakta Poolmakarna för en kostnadsfri offert på pool med totalentreprenad eller delentreprenad. 

 

I Göteborg kan vi bygga din pool med helentreprenad eller delentreprenad. Vi skräddarsyr en poollösning tillsammansmed dig som skall passa dina förutsättningar och är baserad helt beroende på hur mycket du vill göra i egen hand. Kontakta oss för att få kostnadsfri offert på pool i Göteborg. Kontakta oss idag!

Bygga-pool-med-helentreprenad-Goteborg-2.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Goteborg-3.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Goteborg-5.jpg

Spara tid genom att bygga pool med totalentreprenad i Göteborg

Genom att bygga pool med totalentreprenad sparar du dig en hel del tid och energi, vilket är den främsta anledningen till att så många väljer att bygga sin pool med totalentreprenad i Göteborg. Den viktigaste faktorn är enligt oss att du får en pool som är byggd enligt senaste EU-normen, vilket garanterar dig en bekymmersfri pool som håller väldigt länge. Poolmakarna fokuserar på hållbarhet, hög kvalitet och driftsäkerhet som ger ett bekymmersfritt pool-liv. Du kan helt enkelt luta dig lugnt tillbaka och förvänta dig att allt blir som som planerat. 

 

Vi bygger och installerar pool – Köp en prisvärd och hållbar Thermopool i Göteborg

När du vill bygga pool med helentreprenad i Göteborg passar vår hållbara, välisolerade Thermopool som byggs med betong och armering, poolen är naturligtvis urstark och självbärande. Den även kallade Styropor-poolen kan till skillnad från andra pooler byggas helt fristående ovan mark utan återfyllning. Detta är en fantastisk lösning för bland annat sluttningstomter där man vill bygga bort höjdskillnaderna och få poolen att smälta in i altanbygget. 

 

En hållbar pool i betong med hård insida

Poolerna är gjorda i Styropor med hård insida för lång hållbarhet, tålighet och tillförlitlighet. Flexibilitet gällande storlek då blocken enkelt kan kapas till rätt storlek. Alla pooler behöver inte vara i standarderna 3x6 eller 4x8 meter. Poolmakarna bygger en pool i en storlek som passar just din tomt. Välj till en gaveltrappa eller hörntrappa till din pool som förhöjer din poolupplevelse ytterligare. Välj en snygg liner som tål höga badtemperaturer. Du kan bada i alla väder under ett av våra snygga och stabila pooltak från ALUNA. Våra snygga och stabila pooltak från ALUNA som är anpassat för klimatet i Göteborg. Det är ju ett faktum att det kan komma stora snömängder i Sverige. Våra snötåliga pooltak håller högsta kvalitet och garanterar att värmen stannar kvar i poolen på sommaren. Vi levererar och installerar pooler med pooltak i Göteborg.

Pooler-Kontakt
Bygga-pool-med-helentreprenad-Goteborg-x.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Goteborg-6.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Goteborg-7.jpg

En energisnål pool med perfekt vattenkvalitet

För dig som vill att vattenkvaliteten skall skötas med automatik, levererar vi kemiautomatik från ASEKO. Vattnets kvalitet kan då övervakas och regleras på ett mycket smart sätt. Välj emellan saltklorinator eller ren klorautomatik. 

Din pool skall dessutom vara billig i drift och våra energieffektiva cirkulationspumpar och värmepumpar från Pahlén gör elräkningen väldigt överkomlig. Om du skaffat en pool, skall det inte kosta skjortan att använda den. Så välj att bygga pool med helentreprenad i Göteborg med Poolmakarna så ser vi till att du får en kvalitetspool som håller länge.

 

Vi bygger din pool och ditt egna paradis i Göteborg

Anledningen till att man vill ha en egen pool hemma varierar en del. Göteborg har en fantastisk skärgård från Särö i söder till Marstrand i norr. Det är tätt med allmänna badplatser att men ännu mer folk, köer, maneter och tång. Vill du ha ett badvatten som alltid är fräscht, perfekt tempererat samt tång och manetfritt hemma? Bygg en egen pool hemma med Poolmakarna. Barnen och deras kompisar badar samtidigt som du slappar vid poolen. Bjud in släkt och vänner till poolparty med grill. 

 

Det är en bra investering att bygga pool i Göteborg

Ni har all lyx tillgängligt hemma och en härlig pool som förgyller er tomts utseende. Man måste se köpet av pool som en ren investering då den höjer värdet av din fastighet och din livskvalitet. Kontakta oss för få en kostnadsfri offert på pool. Kontakta oss idag!

bottom of page