top of page
Bygga-pool-med-helentreprenad-Halmstad-1.jpg

Bygga pool med totalentreprenad i Halmstad

Bygga pool med totalentreprenad i Halmstad

Poolmakarna bygger din pool i Halmstad

Spara tid och energi genom att bygga pool med totalentreprenad i Halmstad med Poolmakarna. I Halmstad kan vi bygga din pool med helentreprenad eller delentreprenad. Genom att bygga pool med totalentreprenad sparar du dig en hel del tid och energi, vilket är den främsta anledningen till att så många väljer att bygga sin pool med totalentreprenad. Vi skräddarsyr en poollösning tillsammans med dig som skall passa dina förutsättningar och är baserad helt beroende på hur mycket du vill göra i egen hand. Den viktigaste faktorn är enligt oss att du får en pool som är byggd enligt senaste EU-norm, vilket garanterar dig en bekymmersfri pool som håller väldigt länge. Vi på Poolmakarna fokuserar alltid på hög kvalitet, hållbarhet och en driftsäkerhet som ger dig ett bekymmersfritt pool-liv. Du kan förvänta dig att allt blir som planerat om du bygger pool med Poolmakarna. 

 

Bygg pool med totalentreprenad

Poolmakarna finns för dig som vill ha en komplett pool byggd med totalentreprenad i Halmstad. Vi projektleder och genomför hela poolbyggnationen från början till badklart. Vi kan offerera pool med helentreprenad eller delentreprenad. Kontakta oss för att få kostnadsfri offert på pool i Halmstad. Kontakta oss idag!

Bygga-pool-med-helentreprenad-Halmstad-2.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Halmstad-3.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Halmstad-4.jpg

Vi bygger och installerar pool i Halmstad – Köp en prisvärd Thermopool

Vår hållbara, välisolerade Thermopool som byggs med betong och armering passar perfekt när du vill bygga pool som är urstark och självbärande. Den även kallade Styropor-poolen kan till skillnad från andra pooler byggas helt fristående ovan mark utan återfyllning. Detta är en fantastisk lösning för bland annat sluttningstomt där man vill bygga bort höjdskillnaderna och få poolen att smälta in i altanbygget. Självklart passar en Thermopool för helt plana tomter också. 

 

Vi bygger en hållbar pool i betong med hård insida 

Poolerna som byggs av Poolmakarna är gjorda i Styropor av högsta kvalitet, detta gör att poolen har hård insida och lång hållbarhet, tålighet och tillförlitlighet. Att bygga med Thermopool gör även att man har stor flexibilitet gällande storlek på poolen, detta då blocken enkelt kan kapas till rätt storlek. Man behöver alltså inte välja 3x6 eller 4x8 meter utan kan välja en storlek som passar just din tomt. 

 

Snyggt och praktiskt – Pool med gaveltrappa eller hörntrappa

Väljer du till en gaveltrappa eller hörntrappa så förhöjer du din poolupplevelse ytterligare. Det är också viktigt att välja rätt liner som tål höga badtemperaturer. Vi erbjuder pooltäckningar av olika slag och här gäller det att tänka på hur du använder din pool och hur lätt det skall vara att öppna och stänga poolen. Vi har snygga och stabila pooltak från ALUNA som är anpassat för klimatet i Halmstad. Det är ju ett faktum att det kan komma stora snömängder i Sverige. Våra Snötåliga pooltak håller högsta kvalitet och garanterar att värmen stannar kvar i poolen på sommaren.

Pooler-Kontakt
Bygga-pool-med-helentreprenad-Halmstad-5.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Halmstad-6.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Halmstad-7.jpg

En energisnål pool med perfekt vattenkvalitet

För dig som vill att vattenkvaliteten skall skötas med automatik, levererar vi kemiautomatik från ASEKO. Vattnets kvalitet kan då övervakas och regleras på ett mycket smart sätt. Välj emellan saltklorinator eller ren klorautomatik. För att få en bra ekonomi gällande drift av din pool har vi en rad olika energieffektiva cirkulationspumpar och värmepumpar från Pahlén. Detta gör elräkningen väldigt överkomlig. Så genom att bygga pool med helentreprenad i Halmstad och med Poolmakarna så ser vi till att du får en energieffektiv kvalitetspool som håller länge.

 

Vi bygger ditt egna Spa-paradis i Halmstad

Allt fler väljer att bygga pool med helentreprenad i Halmstad. Anledningarna är många men den största är enligt våra kunder att man vill spara tid och energi till att göra annat.  Halmstad har en kuststräcka som gör att många vill bo här. Det är tätt med allmänna badplatser men det gör också att det ofta är mycket folk att dela badplatsen med. Vill du ha ett badvatten som alltid är fräscht, perfekt tempererat samt tång och manetfritt på hemmaplan? Bygg då istället en helt egen pool med Poolmakarna. Fördelarna är många. För att nämna några, stressfritt då du på några minuter kan se till  att barnen och deras kompisar badar samtidigt som du slappar vid poolen. Fixa enkelt poolparty och grill för släkt och vänner. Man har all lyx tillgängligt utan större ansträngning och en härlig pool som förgyller er tomts utseende. 

 

Det är en god investering att bygga pool i Halmstad

Den stora fördelen när man bygger pool är att man kan se det som en ren investering, då den förhöjer livskvalitet men även värdet av din fastighet. Kontakta oss för att få kostnadsfri offert på pool i Halmstad. Kontakta oss idag!

bottom of page