top of page
Bygga-pool-med-helentreprenad-Helsingborg-1.jpg

Bygga pool med totalentreprenad i Helsingborg

Bygga pool med totalentreprenad i Helsingborg

Anledningarna till att man bygger pool i Helsingborg är många

Anledningen till att man vill ha en egen pool hemma varierar en del. Helsingborgsborna har ju inte långt till havet, vilket är fantastiskt. Men väldigt lite slår känslan av att kunna hoppa ner i sin alldeles egna perfekt tempererade pool som är några meter från dörren. Detta är just anledningen till att många väljer att bygga egen pool hemma. Föreställ dig att barnen och deras kompisar badar samtidigt som du slappar vid poolen. Med enkelhet drar du igång ett poolparty för släkt och vänner. Det är också lätt att glömma faktumet att pool är en ren investering då den både höjer värdet av din fastighet och förhöjer din familjs livskvalitet. 

 

Poolmakarna bygger din drömpool i Helsingborg

Poolmakarna finns för dig som vill bygga pool med totalentreprenad i Helsingborg. Vi planerar, projektleder och genomför hela poolbyggnationen från början till slut. Om du vill ha en kostnadsfri offert för att bygga pool med totalentreprenad i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss på Poolmakarna. Vi har lång erfarenhet och lämnar inte över en pool förrän du som kund känner dig helt nöjd. Vi kan även erbjuda dig som vill bygga delar av poolen på egen hand ett upplägg med delentreprenad. Kontakta oss för att få kostnadsfri offert på pool i Helsingborg. Kontakta oss idag!

Bygga-pool-med-helentreprenad-Helsingborg-2.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Helsingborg-3.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Helsingborg-4.jpg

Spara tid genom att bygga din pool med totalentreprenad i Helsingborg

Poolmakarna skräddarsyr en lösning tillsammans med dig. Alla tomter ser olika ut och förutsättningarna är också olika beroende på vart man bor i landet. I Helsingborg kan du välja att Poolmakarna bygger din pool med helentreprenad eller delentreprenad. 

Det absolut vanligaste är att våra kunder väljer att bygga pool med totalentreprenad i Helsingborg. Detta då det sparar tid och energi som du kan göra annat med. Det är därför många överlåter hela poolprojektet till oss på Poolmakarna. När du bygger pool med Poolmakarna får du en pool som är byggd med material som håller högsta kvalitet. För att få en pool som garanterar dig ett bekymmersfritt ägande och som håller väldigt länge bygger vi enligt senaste EU-norm. Vi fokuserar på hållbarhet, hög kvalitet och en driftsäkerhet garanterar dig ett bekymmersfritt pool-liv. När du bygger en pool och väljer helentreprenad, vet vi att du som kund kan luta dig lugnt tillbaka och förvänta att du får bästa kvalitet.

 

Vi bygger och installerar din pool – Köp en hållbar och prisvärd pool i Helsingborg

När du skall bygga pool med helentreprenad i Helsingborg vill vi rekommendera vår urstarka och självbärande Styropor-pool. Poolen byggs i armerad och betongfyllda Styroporblock. En av fördelarna med denna konstruktion är att den kan byggas helt fristående och ovan mark utan återfyllning. Detta är en riktigt bra lösning för bland annat sluttningstomt där man vill bygga bort höjdskillnaderna men den rekommenderas även för helt plana tomter. Med våra Styroporblock som har hård insida får du lång hållbarhet på din pool. När du väljer Poolmakarna så kan vi bygga en pool  som är 100% anpassad för din tomt. Vi måttanpassar alltså poolen efter dina önskemål. 

Pooler-Kontakt
Bygga-pool-med-helentreprenad-Helsingborg-5.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Helsingborg-6.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Helsingborg.jpg

Energisnål pool med perfekt vattenkvalitet

De flesta av våra kunder väljer gaveltrappa och i många fall hörntrappa till poolen. Detta gör att det blir smidigt att gå in och ut ur poolen. En gaveltrappa är också något som förhöjer poolupplevelsen ytterligare då det blir en naturlig samlingsplats. Vi säljer snygga och stabila pooltak från ALUNA som verkligen är gjorda för svenska förhållanden och Helsingborg. Vi lever trots allt i ett land där vädret varierar en del och snö förekommer. Våra Snötåliga pooltak från ALUNA håller högsta kvalitet och garanterar att värmen stannar kvar i poolen på sommaren. För dig som vill ha det automatiserat säljer vi Kemiautomatik från ASEKO som garanterar att vattnet håller bästa kvalitet då det kan övervakas och regleras på ett mycket smart sätt. Vi kan installera saltklorinator eller ren klorautomatik, helt beroende på vad som passar dig. Energieffektiva cirkulationspumpar och värmepumpar  ser vi som en självklarhet, därför säljs din pool med kvalitetsprodukter från bland annat Pahlén. Så välj att bygga pool med helentreprenad i Helsingborg och med oss på Poolmakarna, så ser vi till att du får en energisnål pool som håller länge.

 

Det är en god investering att bygga pool i Helsingborg

Ni har all lyx tillgängligt hemma och en härlig pool som förgyller er tomts utseende. Man kan lätt se köpet av pool som en fin investering då den både förhöjer värdet av din fastighet men i första hand din livskvalitet. Kontakta oss för få en kostnadsfri offert på pool. Kontakta oss idag!

bottom of page