top of page
Bygga-pool-med-helentreprenad-Malmo-1.jpg

Bygga pool med totalentreprenad i Malmö

Bygga pool med totalentreprenad i Malmö

Poolmakarna bygger din pool med totalentreprenad i Malmö

Poolmakarna finns för dig som vill bygga pool med totalentreprenad i Malmö. Vi planerar, projektleder och genomför hela poolbyggnationen från början till slut. Kontakta Poolmakarna för en kostnadsfri offert för att bygga pool med helentreprenad i Malmö. Vi kan även bygga pool med delentreprenad om du vill göra delar av arbetet på egen hand. Kontakta oss för att få kostnadsfri offert på pool i Malmö. Kontakta oss idag!

 

Spara tid och energi genom att bygga pool med helentreprenad i Malmö

Poolmakarna skräddarsyr en lösning tillsammans med dig. Alla tomter ser olika ut och förutsättningarna är också olika beroende på vart man bor i landet. När vi bygger pool i Malmö erbjuder vi olika typer av upplägg som helt beroende på hur mycket du vill göra i egen hand. I Malmö kan Poolmakarna bygga din pool med totalentreprenad eller delentreprenad. Genom att bygga pool med totalentreprenad sparar du tid och energi då du överlåter projektet till oss på Poolmakarna. Detta är den främsta anledningen till att så många i Malmö väljer denna lösning. När du bygger pool med Poolmakarna får du en pool som är byggd enligt senaste EU-norm. Detta garanterar dig en bekymmersfri pool som håller väldigt länge. Poolmakarna fokuserar på hållbarhet, hög kvalitet och driftsäkerhet som ger ett bekymmersfritt pool-liv. När du bygger en Thermopool med helentreprenad vet vi att du som kund kan luta dig lugnt tillbaka och förvänta dig att allt blir som planerat och att du får bästa kvalitet.

Bygga-pool-med-helentreprenad-Malmo-2.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Malmo-3.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Malmo-4.jpg

Vi bygger och installerar din pool – Köp en prisvärd Thermopool i Malmö

När du vill bygga pool med totalentreprenad i Malmö passar vår hållbara, välisolerade Thermopool som byggs med betong och armering, poolen blir urstark och självbärande. Poolen som byggs i armerad och betongfyllda Styroporblock, kan till skillnad från andra pooler byggas helt fristående ovan mark utan återfyllning. Detta är en perfekt lösning för bland annat sluttningstomt där man vill bygga bort höjdskillnaderna men även på helt plana tomter. Poolerna bygger vi med Styropor och med hård insida för lång hållbarhet, tålighet och tillförlitlighet. Poolmakarna bygger en pool i en storlek som passar just din tomt. 

 

Välj en energisnål pool med perfekt vattenkvalitet

De flesta väljer en gaveltrappa eller hörntrappa till poolen som förhöjer poolupplevelsen ytterligare. Vi säljer snygga och stabila pooltak från ALUNA som är gjorda för svenska förhållanden. Det är ju ett faktum att det kan snöa en del i vårt avlånga och fina Sverige. Våra Snötåliga pooltak från ALUNA håller högsta kvalitet och garanterar att värmen stannar kvar i poolen på sommaren. Kemiautomatik från ASEKO garanterar att vattnet håller bästa kvalitet då det kan övervakas och regleras på ett mycket smart sätt. Poolmakarna erbjuder saltklorinator eller ren klorautomatik. För att din pool skall vara billig i drift säljer vi energieffektiva cirkulationspumpar och värmepumpar från Pahlén. Om du skaffat en pool, skall det inte kosta skjortan att använda den. Så välj att bygga pool med helentreprenad i Malmö med Poolmakarna så ser vi till att du får en kvalitetspool som håller länge.

Pooler-Kontakt
Bygga-pool-med-helentreprenad-Malmo-5.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-Malmo-6.jpg
Bygga-pool-med-helentreprenad-malmo.jpg

Vi fixar ditt egna spa-paradis hemma i Malmö

Anledningen till att man vill ha en egen pool hemma varierar en del.

Malmöborna kan skatta sig lyckliga med fina badplatser och en kuststräcka som är helt fantastiskt vacker. Men lyxen att kunna bada i ett perfekt tempererat vatten när man själv vill lockar allt fler.  

Det är en god investering att bygga pool i Malmö

Detta är just anledningen till att många väljer att bygga egen pool hemma. Barnen och deras kompisar badar samtidigt som du slappar vid poolen. Bjud in släkt och vänner till poolparty med grill. Man måste också se köpet av pool som en ren investering då den höjer värdet av din fastighet och även förhöjer din familjs livskvalitet. Kontakta oss för att få kostnadsfri offert på att bygga pool med helentreprenad i Malmö. Kontakta oss idag!

bottom of page