top of page
Lamelltäckning top.jpg

Lamelltäckning

Lamelltäckning

Vill man ha något som är riktigt snyggt skall man enligt många välja en lamelltäckning till poolen. Poolmakarna erbjuder två typer av lamelltäckningar. Rollenergy och Contura. Rollenergy är helt nedsänkt i poolen. Modell Contura monteras på snygga ben utanför poolens kortända. Du väljer mellan PVC-lamellerna eller transparenta polykarbonat-lameller som kan köpas i olika färg, bredd och längd då detta anpassas till måtten på din pool. Alla modeller är motordrivna och kan beställas med olika typer av låsmekanismer. De kan beroende på modell fjärrstyras eller öppnas/stängas med nyckelbrytare.

Rollenergy är en kraftig lamelltäckning där motoraxeln är nedsänkt i vattnet. Rollenergy är nedbyggd i poolens ena kortända och döljs ovanifrån av täcklock. Täcklocket anpassas vanligen av snickare så det stämmer ihop med omgivande miljö som exempelvis kan vara ett trädäck. Då gör man lämpligtvis täcklocket i samma material.

Viktigt att veta gällande Rollenergy: Rullen som ligger i vattnet, tillsammans med balk och täcklock, förkortar poolens effektiva vattenyta med 70-110 cm beroende på poolens längd.

Contura är placerad ”på land” på poolens ena kortsida. Lamelrullen sitter då placerad mellan två snygga ben som håller upp den i luften vid poolen kortända under tiden ni badar.

Våra båda lamelltäckningar håller en hög säkerhetsklass och tål upp till 100 kg punkttryck när lamellerna ligger på vattenytan och är fastsatta på korrekt sätt.

Kontakta oss för aktuellt pris på lamelltäckning Contura eller lamelltäckning Rollenergy till din pool.

Kontakta oss så berättar vi mer om lamelltäckning till pool.

Lamelltäckning Rollenergy.jpg

Rollenergy

Lamelltäckning Contura.jpg

Contura

bottom of page