top of page
Poolmakarna-under-vatten-barn-2_edited_edited.jpg

Nedgrävd Pool

Vi på Poolmakarna får ofta förfrågningar angående nedgrävd pool. Som namnet antyder är den sortens pool nedgrävd, men den term som vi använder för denna typ är markpool. Så nedgrävd pool och markpool är bara olika begrepp för samma sak.


De flesta pooler kan man  bygga direkt på marken, men en nedgrävd pool är en praktisk lösning då man inte behöver bygga ett pooldäck runt den. Poolmakarna erbjuder båda lösningarna, eller en kombination om poolen skall placeras i en sluttande markmiljö.

Betongpool

 

Vill du ha en pool som håller och ökar värdet på din fastighet? Då ska du bygga en betongpool!

Om platsen där du vill ha din pool inte är nåbar för vår kranbil, har vi en lösning vi kallar Styroporpoolen. Den byggs med klossar i frigolit, istället för L-stöd, som sedan armeras och fylls med betong. Denna betongpool har hög hållbarhet, isolering och stabilitet.

Totalentreprenad

 

Oavsett om du funderar på markpool (nedgrävd pool), ovanmark pool, betongpool eller styroporpool så erbjuder vi en helhetslösning där vi tar hand om allt. Denna totalentreprenad säkrar att bara professionella och erfarna hantverkare används. Vi kontrollerar att alla regler och lagar följs, både för våra underleverantörer och poolbyggandet. Vi avsätter en projektledare som ser till att allt löper smärtfritt och som också står i kontakt med dig för uppdateringar. Hela processen följer ett bestämt tidsschema och poolen är klar vid den tidpunkt vi har lovat. Till det pris som vi avtalat.

Vi på Poolmakarna är stolta över vår kunskap och våra produkter, och visar dig gärna vad vi kan. Hör av er för ett samtal över telefon eller för ett besök hemma hos er så berättar vi mer.

_8500860.jpg
bottom of page