Om Poolmakarna

Om Poolmakarna

 

Poolmakarna är specialister och helhetsleverantör på pool för privatpersoner. Med lång erfarenhet och noga utvalda produkter kan vi kan vi garantera att vi har en lösning som för dig som planerar att bygga pool, antingen på egen hand eller med hjälp av Poolmakarna. Om du väljer oss som leverantör, väljer du också att din pool skall byggas för lång hållbarhet. Vi bygger våra pooler i thermoblock, även kallat styroporblock. Blocken armeras och fylls sedan med betong. Tillsammans med en dränerad markbädd och en gjuten bottenplatta får du en riktigt bra konstruktion som håller i generationer. Vi har koll på kritiska punkter och moment, som kund till Poolmakarna kan du vara säker på att vi levererar. Vi arbetar med beprövade och högkvalitativa produkter från välkända varumärken.

 

Som totalentreprenör levererar vi alltid en helhetslösning, en badklar pool som har högsta kvalitet och hållbarhet. I våra poolbyggnationer med totalentreprenad tar vi alltid ett helhetsansvar och ser till att alla våra inblandade poolbyggare och underleverantörer gör allt enligt plan och tidsschema. Detta gör att du kan sova gott om nätterna och fokusera på annat. Varje poolprojekt har en dedikerad projektledare som löpande informerar om det kommande och sedan pågående projektet. Förutom att vi sköter hela byggprocessen som totalentreprenör, ser vi till att valen, som storlek, placering, värmesystem och täckning blir den bästa lösningen för er.

Vi erbjuder helhetslösningar med totalentreprenad eller delentreprenad i stora delar av Sverige. Befinner du dig på en ort där vi inte kan erbjuda total eller delentreprenad kan vi leverans poolpaket eller separata poolprodukter som exempelvis pooltak eller luftvärmepump. 

23062018-850_3323.jpg

Vi erbjuder flera lösningar

för dig som skall bygga pool

 

När du vill bygga pool finns det flera vägar att gå, du väljer själv hur mycket du vill göra i ditt poolprojekt. Poolmakarna erbjuder flera lösningar, helt beroende på hur mycket du vill eller kan göra på egen hand. 

 

Poolpaket med helentreprenad

För dig som vill att vi tar hand om allt. Här får du en egen projektledare som kommunicerar med våra inblandade entreprenörer och löpande informerar dig om vad som sker samt när. Du kan luta dig tillbaka och se din pool byggas upp.

 

Poolpaket med delentreprenad

För dig som vill göra delar av arbetet i egen regi. Vi knyter ihop säcken och projektleder internt med våra egna entreprenörer. Vi informerar dig löpande om vad som sker samt när. Dina egna entreprenörer får självklart göra några samtal till oss, men det är du själv som synkar mellan Poolmakarnas projektledare och dina entreprenörer.  

 

Poolpaket för självbyggaren

För dig som köpt poolprodukter av Poolmakarna och vill bygga och projektleda på egen hand.

 

Poolprodukterna du behöver

Vi säljer och levererar även till dig som enbart kanske behöver köpa en ny poolvärmepump,  ett pooltak eller annat som din befintliga pool saknar/behöver.

 

Oavsett behov är du mycket välkommen att kontakta oss för att hitta en lösning som passar dig. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig för en genomgång av ditt poolprojekt.