top of page
Benny Wallen-1797.jpg

Om Poolmakarna

Poolmakarna – helhetslösning för dig som vill ha pool

Poolmakarna är specialister och helhetsleverantör på pool för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Med lång erfarenhet och noga utvalda produkter kan vi kan vi garantera att vi har en lösning som för dig som planerar att bygga pool, antingen på egen hand eller med hjälp av Poolmakarna. Om du väljer Poolmakarna som leverantör, väljer du också att din pool skall byggas för lång hållbarhet. Vi bygger våra pooler i thermoblock, även kallat styroporblock. Blocken armeras och fylls sedan med betong. Tillsammans med en dränerad markbädd och en gjuten bottenplatta får du en riktigt bra konstruktion som håller i generationer. Vi har koll på kritiska punkter och moment, som kund till Poolmakarna kan du vara säker på att vi levererar. Vi arbetar med beprövade och högkvalitativa produkter från välkända varumärken. De flesta av Poolmakarnas kunder väljer att bygga pool med helentreprenad.

1-Om-poolmakarna-pool-med-horntrappa.jpg

Gör det smidigt att bygga pool och välj Poolmakarna som totalentreprenör.

Som totalentreprenör eller helentreprenör, levererar vi alltid en helhetslösning. Det vill sägaen badklar pool som har högsta kvalitet och hållbarhet. I våra poolbyggnationer med totalentreprenad tar vi alltid ett helhetsansvar och ser till att alla våra inblandade poolbyggare och underleverantörer gör allt enligt plan och tidsschema. Detta gör att du kan sova gott om nätterna och fokusera på annat. Varje poolprojekt har en dedikerad projektledare som löpande informerar om det kommande och sedan pågående projektet. Förutom att vi sköter hela byggprocessen som totalentreprenör, ser vi till att valen, som storlek, placering, värmesystem och täckning blir den bästa lösningen för er.

2-Om-poolmakarna-undervattensbild-1.jpg

Vi erbjuder helhetslösningar med totalentreprenad eller delentreprenad i stora delar av Sverige. Befinner du dig på en ort där vi inte kan erbjuda total eller delentreprenad kan vi leverans poolpaket eller separata poolprodukter som exempelvis pooltak eller luftvärmepump. 

3b-Om-poolmakarna-Grundarna-Christian-Nordlander-Tommy-Bruun.jpg

Vi erbjuder flera lösningar för dig som vill bygga pool

När du vill bygga pool finns det flera vägar att gå, du väljer själv hur mycket du vill göra i ditt poolprojekt. Poolmakarna erbjuder flera lösningar, helt beroende på hur mycket du vill eller kan göra på egen hand. 

 

 

Poolmakarna bygger din pool med helentreprenad

För dig som vill att vi tar hand om allt. Väljer du att bygga pool med helentreprenad och med Poolmakarna, så ansvarar vi för din poolbyggnation och ser till att allt klaffar i poolbygget.Du får en egen projektledare som kommunicerar med våra inblandade entreprenörer och löpande informerar dig om vad som sker samt när. Du kan luta dig tillbaka och se din pool byggas upp. Ett bra val för dig som bara vill ha en färdig pool och vill lämna över det till ett proffs i poolbyggnation. Poolprodukterna och valda tjänster bygger du först upp i vårt digitala verktyg tillsammans med en av våra kunniga säljare. Då hittar vi tillsammans en nivå på produkterna som passar för just dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

4-Om-poolmakarna-pool-med-helentreprenad-3.jpg

Poolmakarna bygger din pool med delentreprenad

Delentreprenad passar för dig som vill göra delar av arbetet i egen regi. Vi knyter ihop säcken och projektleder internt med våra egna entreprenörer. Vi informerar dig löpande om vad som sker samt när. Dina egna entreprenörer får självklart göra några samtal till oss, men det är du själv som synkar mellan Poolmakarnas projektledare och dina entreprenörer. 

Poolprodukterna och valda tjänster bygger du först upp i vårt digitala verktyg tillsammans med en av våra kunniga säljare. Då hittar vi tillsammans en nivå på produkterna som passar för just dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

5-Om-poolmakarna-pool-med-helentreprenad-4.jpg

Poolpaket för dig som bygger på egen hand.

För dig som köper samtliga poolprodukter av Poolmakarna och vill bygga och projektleda på egen hand. Efter en genomgång med dig där vi gått igenom samtliga poolprodukter och dina önskemål levererar vi ditt poolpaket med instruktioner för hur du skall bygga din pool.

Detta är ett passande upplägg för dig som har kunskap, vill bygga och projektleda på egen hand. Poolpaketet bygger du först digitalt tillsammans med en av våra kunniga säljare för att hitta en nivå och produkterna som passar för dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

6-Om-poolmakarna-pool-med-helentreprenad-1.jpg

Poolprodukterna du behöver

Vi säljer och levererar även till dig som enbart kanske behöver köpa en ny poolvärmepump,  ett pooltak eller annat som din befintliga pool saknar/behöver.

Länk till Poolprodukter

 

Oavsett behov är du mycket välkommen att kontakta oss för att hitta en lösning som passar dig. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig för en genomgång av ditt poolprojekt.

 

Kontakta oss så berättar vi mer.

7-Om-poolmakarna-pool-med-helentreprenad-2.jpg
bottom of page