Om Poolmakarna

Om poolmakarna

Poolmakarna är rätt leverantör till dig när du går i tankarna om att bygga en thermopool. Alltså en nedgrävd betongpool eller en ovanmarkspool i betong.

Vi erbjuder totalentreprenad med hela projektledningen eller delentreprenad där du själv gör delar av arbetet. Vi skräddarsyr en poollösning som passar just dig beroende på hur mycket du vill göra på egen hand.

Vi fokuserar på hållbarhet, hög kvalitet och driftsäkerhet.

Vi bygger våra pooler i thermoblock, även kallat styroporblock. Blocken armeras och fylls sedan med betong. Tillsammans med en dränerad markbädd och en gjuten bottenplatta får en riktigt bra konstruktion som håller i generationer.

Som totalentreprenör levererar vi alltid en helhetslösning, en badklar pool som har högsta kvalitet och hållbarhet. I våra poolbyggnationer med totalentreprenad tar vi alltid ett helhetsansvar och ser till att alla våra inblandade poolbyggare och underleverantörer gör allt enligt plan och tidsschema, detta gör att du kan sova gott på nätterna och fokusera på annat. Varje poolprojekt har en dedikerad projektledare som löpande informerar om det kommande och sedan pågående projektet. Vi har lång erfarenhet av att bygga pool och har koll på kritiska punkter och moment. Som kund till Poolmakarna kan du vara säker på att vi levererar. Förutom att vi sköter hela byggprocessen som totalentreprenör ser vi till att valen, som storlek, placering, värmesystem och täckning blir den bästa lösningen för er.

Vi erbjuder helhetslösningar med totalentreprenad i sydvästra Sverige. Befinner du dig på annan ort erbjuder vi delentreprenad och leverans av poolpaket.

Kontakta oss på så hittar vi en lösning som passar dig!

Vill du veta mer? Kontakta oss på Poolmakarna