Om Poolmakarna

Om poolmakarna

Vi på Poolmakarna vänder oss till dig vill ha en helt färdigbyggd pool av bästa kvalitét på överenskommen plats och på överenskommen tid. I våra poolbyggnationer tar vi alltid ett helhetsansvar som totalentreprenör och ser till att våra hantverkare och inblandade fackfolk gör allt enligt plan och tidsschema, detta gör att du kan sova gott på nätterna utan att behöva vara orolig. För varje poolprojekt finns det en projektledare som löpande informerar dig om vad som sker och när. Vi har lång erfarenhet av att bygga pool och har koll på kritiska punkter och moment, som kund till Poolmakarna kan du vara säker på att vi levererar.

Vi har marknadens stabilaste stomme vilket gör att vi kan lämna 20 års konstruktionsgaranti.

Stommen du köper av oss är i betong, (som varken rostar, ruttnar eller spricker) och garanterar ett långt och problemfritt pool-liv.

Poolmakarnas poolstomme ”L-DURABLE GOLD” är utvecklad enligt nya europastandarden. Förutom att vi sköter hela byggprocessen som totalentreprenör ser vi till att valen, som storlek, placering, värmesystem och täckning blir den bästa lösningen för er. Vi kan dessutom erbjuda dig ett serviceavtal som gör att vi löpande har koll på din pool och där vi sköter dina säsongsöppningar och stängningar. Vi ser dessutom då till att du alltid har nödvändiga kemikalier som krävs för badsäsongen. Om du känner att vi prickat rätt så är du välkommen till oss som helhetskund.

Vill du veta mer? Kontakta oss på Poolmakarna