Pool totalentreprenad, så här funkar det

I vårt arbete stöter vi ofta på män och kvinnor som ser sig själva utföra det mesta av grundarbetet vid poolbygget. Även om många kan klara detta brukar vi alltid rekommendera den som ska bygga pool en totalentreprenad, eller helhetslösning som vi också kallar det, och ingen som har använt denna lösning har ångrat sig.
Våra främsta tillgångar är vår kunskap, våra erfarenheter och våra medarbetare. När du anlitar oss för totalentreprenad för din pool får du tillgång till dessa i varje del av processen. Att själv försöka bygga en pool kan både ta lång tid och bli kostsamt om allt inte går som tänkt. Dessutom blir en proffsbyggd pool så gott som alltid bättre och snyggare.

Förberedelser

När du bestämt dig för en pool med totalentreprenad så startar vi processen omedelbart. Vi börjar med ett telefonsamtal där vi reder ut vilka lagar och regler som gäller för just din tomt.
När vi vet vad som gäller så gör vi ett hembesök, för att se hur det ser ut på plats. Vi har även med oss en drönare för att få en perfekt överblick för att kunna optimera alla möjligheter.
När vi kommit överens om vilka förutsättningar som gäller och vilka lösningar som passar dig, återkommer vi med en offert och när den är godkänd så sätter vi igång med det vi kan bäst, att bygga pooler.

Markarbete och byggande av poolen

Vi ser till att markarbetet utförs, vi forslar bort överflödigt material, gör en väldränerad grund för stommen. Sedan lyfter vi in stommen, eller bygger upp den, och förankrar den. Vi gjuter betongplatta på insidan av elementen som förutsättning för slät botten.
Efter det installerar vi de detaljer som vi har enats om, såsom värme, rening och cirkulation. Om ni har önskemål om ett pooldäck, så installerar vi det nu. Därefter är det dags att montera pooltäckningen.

Nu är det dags att fylla poolen och kontrollera att allting fungerar som det skall. Efter att vi är nöjda med funktionaliteten, överlämnar vi anläggningen till er och ert liv som poolägare kan starta.

Vårt arbete som totalentreprenörer är över, men vi finns alltid tillgängliga för service och underhåll.

Vill du veta mer? Kontakta oss på Poolmakarna