Poolmakarna-varfor-poolmakarna.jpg

Vi vet hur man bygger pool

Varför Poolmakarna?

 

Mitt namn är Christian Nordlander och jag är en av grundarna till Poolmakarna. Jag har sålt pool till runt 600 familjer och hjälpt många, många fler med tips och råd kring produkter, miljöer, placering av pool på tomter, vattenkemi och annat. Genom att ha pratat med många, diskuterat fram lösningar på många till synes olösliga problem och även mött motgångar, har jag blivit bland de bättre i landet på pool för privat bruk. Man skaffar oftast bara pool en gång i livet, ibland två. Att börja sondera en för en själv helt okänd marknad är inte lätt. Alla säljer material och säger sig veta bäst. Men efter samtalet vet du fortfarande inte vad som utelämnades och vilken info du saknar. Lite liknande att beställa mat på ett för dig, nästan helt okänt språk, fast mycket dyrare om det går snett. Och du får in kanelbullar ihop med ansjovisen! Kan ju vara spännande att pröva men….

Efter snart tretton år i poolbranschen kunde jag konstatera att något saknades på marknaden:


Någon som visar dig hur din pooldröm kommer att se ut och för diskussioner kring detta på plats. Någon som vet hur regler och förordningar ser ut och fungerar just där du och din familj bor och där poolen skall byggas. Någon som inte bara skickar en offert på produkter utan även visar i bild visar hur poolen kommer se ut på just er tomt. Någon som tar ansvar för ert projekt från tanke till handling och slutförande.


Vill du ha någon som projektleder och tillhandahåller information till er om vad som händer i projektet och när, innan ni ens själva undrat över det. Någon som efter byggnationen är klar och ni plötsligt har en pool på tomten, instruerar er på plats om vad det handlar om att sköta poolen och verkligen tar sig tid.

Kort sagt: Någon som bryr sig om er och ert poolägande och som har helhetslösningen!

Christian-Nordlander-2020-SV-1-1.jpg