Poolmakarna-projekt.jpg

Våra poollösningar

När du vill bygga pool finns det flera vägar att gå, du väljer själv hur mycket du vill göra i ditt poolprojekt. Poolmakarna erbjuder flera lösningar, helt beroende på hur mycket du vill eller kan göra på egen hand.

Välj själv hur du vill bygga pool!

Poolpaket med helentreprenad

 

För dig som vill att vi tar hand om allt. Här får du en egen projektledare som kommunicerar med våra inblandade entreprenörer och löpande informerar dig om vad som sker samt när. Du kan luta dig tillbaka och se din pool byggas upp. Poolpaketet bygger du först digitalt tillsammans med en av våra kunniga säljare för att hitta en nivå och produkterna som passar för dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

Läs mer om pool med helentreprenad

Storangen-16x9-3.jpg

Poolpaket med delentreprenad

 

För dig som vill göra delar av arbetet i egen regi. Vi knyter ihop säcken och projektleder internt med våra egna entreprenörer. Vi informerar dig löpande om vad som sker samt när. Dina egna entreprenörer får självklart göra några samtal till oss, men det är du själv som synkar mellan Poolmakarnas projektledare och dina entreprenörer.  Poolpaketet bygger du först digitalt tillsammans med en av våra kunniga säljare för att hitta en nivå och produkterna som passar för dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

Poolpaket för dig som vill

bygga själv

​Poolmakarna säljer och levererar kompletta poolpaket med instruktioner till dig som ville bygga och projektleda på egen hand. Poolpaketet bygger du först digitalt tillsammans med en av våra kunniga säljare för att hitta en nivå och produkterna som passar för dig. Offerten får du direkt efter samtalet.

Poolmakarna-daniel-hessel_edited.jpg