top of page
POOLPAKET FÖR DEN HÄNDIGE TOPPBILD.jpg

Poolpaket

Poolpaket

Oavsett om du vill bygga poolen på egen hand eller överlåta uppdraget till oss på Poolmakarna tycker vi att du skall köpa pooldelar som har hög kvalitet och håller länge. Det är också viktigt att pooldelarna är energisnåla. I vårt sortiment kommer du enbart att hitta delarna vi anser hålla den kvalitet som krävs för ett bekymmersfritt poolägande.

Ditt poolpaket kan då innehålla poolstomme av Styroporblock, även kallad Thermoblock. Du kanske också vill ha en hörntrappa eller gaveltrappa. Du kommer att behöva liner, poolbelysning bräddavlopp och inlopp och någon form av värmelösning som passar dig, men detta är bara en del av allt du behöver.

För att din pool skall bli enligt dina önskemål behöver vi sätta samman alla delarna som krävs för att du skall kunna bygga din drömpool. Detta gör vi i vårt offertsystem tillsammans med dig, helt digitalt, och du är med och bygger den så den skall passa dina önskemål.

Poolpaketet som levereras hem till dig kommer från vårt lager i Partille. Självklart får du med en komplett beskrivning på hur du skall bygga din pool.

Kontakta oss så bokar vi upp en tid för genomgång och offert.

Kontakta oss så berättar vi mer.

POOLPAKET FÖR DEN HÄNDIGE.jpg
bottom of page