top of page

Vi har skjutbara pooltak för skandinaviska förhållanden.

Våra pooltak från ALUNA håller absolut högsta kvalitet och kommer färdigmonterade i sektioner direkt från fabrik. Vi har valt att arbeta med tak från ALUNA av flera anledningar, men den främsta är nog att Taken är anpassade för skandinaviska förhållanden vilket gör att pooltaken har hög snötålighet.

 

Alla våra snygga och högkvalitativa pooltak kommer färdigmonterade direkt från fabrik. De olika sektionerna skall passa perfekt i varandra och därför är de provmonterade på fabriken två gånger innan leverans. En gång innan lackning av aluminiumprofilerna och en gång efteråt. Alltid med samma delar för bästa slutresultat.Kontakta oss för aktuellt pris på pooltak och leverans med kranbil. Om du önskar löser Poolmakarna även färdigställandet/monteringen av pooltaket för din pool.

 

Nedan ser du ett urval av våra mest sålda pooltak, klicka på pooltaket för att få mer information.

Kontakta oss så berättar vi mer.

POOLTAK ALUNA WAVE 106011_2.jpg

ALUNA WAVE

Det ekonomiska valet med hög snötålighet och skjutdörr samt 10 mm. Kanalplast.

Taket för dig som vill kunna bada även om vädret är tråkigt.

POOLTAK ALUNA EXCLUSIVE LINE R1 106145_2.jpg

ALUNA COMFORT R1

Skena på ena sidan och hjul på andra. Styrka och elegans i kombination. Böjda glas i ytterkant och skjutdörr i högsta sektionen. Låg och smäcker design som ändå ger dig gott om utrymme för sköna bad under kalla kvällar.

POOLTAK ALUNA EXCLUSIVE LINE 106162_2.jpg

ALUNA EXCLUSIVE LINE

Tack vare de starka XXL-profilerna kan du här kombinera fantastisk design med råstyrka. Skenor på båda sidorna. Levereras med klarglas.

POOLTAK ALUNA WARIANT LIGHT R1  106226_2.jpg

ALUNA WARIANT LIGHT R1

Detta tak har skena på ena sidan och hjul på andra. Extra starka XXL-profiler som gör att du kan sova lugnt även vintertid. Levereras med klarglas.

POOLTAK ALUNA WAVE PRO 106036_5.jpg

ALUNA WAVE PRO

Pooltaket med hög snötålighet och skjutdörr samt klarglas. Taket för dig som vill kunna bada även om vädret är tråkigt.

POOLTAK ALUNA PRESTIGE 106127_8.jpg

ALUNA PRESTIGE

En av de lägsta och i den klassen men även bland de starkaste taken på marknaden. Smidiga sektioner som lätt manövrerar vid öppning och stängning. Levereras med klarglas.

POOLTAK ALUNA ECO 106179_2.jpg

ALUNA ECO

Det smidiga låga taket för dig som inte vill ha skenor nedskruvade på pooldäck. Detta taket går helt på hjul. Levereras med klarglas.

POOLTAK ALUNA COMFORT 106061_8.jpg

ALUNA COMFORT

Böjda glas i ytterkant och skjutdörr i högsta sektionen. Låg och smäcker design som ändå ger dig gott om utrymme för sköna bad under kalla kvällar.

POOLTAK ALUNA EXCLUSIVE LINE R1 106145_2.jpg

ALUNA EXCLUSIVE LINE R1

Tack vare de starka XXL-profilerna kan du här kombinera fantastisk design med råstyrka. Detta tak har skena på en av sidorna och hjul på den andra. Levereras med klarglas.

POOLTAK ALUNA PACYFIK II 106201_2.jpg

ALUNA PACYFIK II

Detta pooltak är designat för att möjliggöra fri yta längs alla fyra sidorna på din pool. Vertikala väggar med maximal höjd i hela bredden gör ALUNA PASYFIK-taket otroligt funktionellt. Levereras med klarglas.

bottom of page