top of page
Benny Wallen-1773.jpg

Vad säger våra kunder?

BILD-DANIEL-HESSEL.jpg

Daniel Hessel,

Poolkund

Se filmen med Daniel och hans poolprojekt

Daniel Hessel

"Vi ville inte göra någonting i vårt poolprojekt. Efter att ha pratat med flera leverantörer kände vi att Poolmakarna var för oss det bästa valet av leverantör för oss. Att låta dem ta hand om allt i vårt poolprojekt har fungerat väldigt bra för och det blev ju väldigt snyggt. Jag kan verkligen rekommendera Poolmakarna."

Poolmakarna_Kund.jpg

Maria Wolfhagen,  

Poolkund

Se filmen med Maria och hennes poolprojekt

Maria Wolfhagen

"Vi insåg ganska snabbt att vi inte själva skulle hålla i själva poolprojektet. Vi Googlade runt och fick fullträff på Poolmakarna som kunde ta hand om allt från idé-stadiet till badfärdig pool. Det har varit en strålande resa tillsammans med Poolmakarna där de alltid varit tillgängliga. -Piggt och glatt och lösningsfokus. Jag kan bara rekommendera Poolmakarna”

image001_edited.jpg

Niklas Arvidsson,  

Poolkund

Se filmen med Niklas och hans poolprojekt

Niklas Arvidsson

”Vi valde Poolmakarna framförallt för att vi blev rekommenderade dem. Det blev en enkel process. De var enkla att ha att göra med. De är trevliga, vilket kan vara viktigt. Det var väldigt smidigt. Jag tycker att man skall absolut boka ett möte med dem. Vi rekommenderar dem i alla fall."

Benny Wallen Pool med helentreprenad.jpg

Benny Wallen,

Poolkund

Se filmen med Benny och hans poolprojekt

Benny Wallen

”Vi kollade runt på nätet och hade flera möten och samtal med olika totalleverantörer på pooler i södra Sverige och till sist kom vi fram till att Poolmakarna var det bästa valet, det ångrar vi verkligen inte. Bra bemötande och alltid tillgängliga för frågor och funderingar samt att det Poolmakarna lovade, det höll dom. Vill man ha ett företag som tar ett helhetsgrepp på ett poolprojekt med allt vad det innebär, då kan jag verkligen rekommendera Poolmakarna alla dagar på året."

Stefan Jönsson Pool med helentreprenad 2.jpg

Stefan Jönsson,  
Poolkund

Se filmen med Stefan och hans poolprojekt

Stefan Jönsson

Stefan Jönsson i Eslöv ville göra något bra för familjen som har ett hus i söderläge men utnyttjade trädgården inte på ett bra sätt på grund av värmen. "Så en pool var det bästa valet för oss. Vi känner att samarbetet när vi köpte pool med helentreprenad från Poolmakarna har fungerat perfekt. Jag kan varmt rekommendera Poolmakarna."

Mirza Memic.jpg

Mirza Memic

"Efter kontakt med Poolmakarna så blev vi väldigt imponerade hur snabbt man fick en tydlig bild över det man behöver veta. Vi kände ganska tidigt ett proffsigt intryck och att dom kan sin sak. När vi fick vara med att välja produkter och skapa offerten tillsammans med Poolmakarna, märkte vi att helhetstänket finns med hela vägen. Man känner sig mer trygg i sina val och beslut. Fantastisk service och starka rekommendationer!"

bottom of page