top of page
Poolmakarna-poolbygge.jpg

Svenska Badbranchen

Svenska Badbranschen

 

Svenska Badbranschen grundades 2013 som branschorganisation.

SBB jobbar för att samla alla som arbetar inom bad, pool och spa under ett och samma tak. Medlemmarna kan vara konkurrenter, leverantörer eller samarbetspartners till vardags, men i branschorganisationen agerar vi som en gemensam röst. SBB:s viktigaste fråga är att verka för 100% simkunnighet. Ingen skall behöva drunkna på grund av bristande simkunskaper. Därför är det viktigt att det finns god tillgång till badanläggningar i både privat och offentlig regi.

Genom SBB samlas seriösa aktörer i branschen vilket höjer den generella kompetens och kunskapsnivån. SBB består bland annat av aktörer från offentliga bad, spa, hotell, privata pooler och leverantörer. För att vara medlem krävs det bland annat att man deltar i SBB:s löpande utbildningsprogram och förhåller sig till gällande branschregler.

 

Poolmakarna vill att alla som arbetar hos oss har rätt utbildning och kunskap. Det borgar för att du som kund får högsta kvalitet på det vi levererar till dig som vill ha pool hemma. 

Poolmakarna är aktiva inom Svenska Badbranschen och innehar rollen som Vice Ordförande och är verksamma i både sektorgrupper och marknadsgruppen.

 

 

 

Läs mer om SBB

Svenska-badbranchen.png
bottom of page